Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، اکبر افتخاری، در آئین رونمایی از طرح‌های «تحول دیجیتال» صندوق بازنشستگی کشوری با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اظهار داشت: تحول دیجیتال در صندوق بازنشستگی کشوری در یک سال و نیم اخیر به عنوان یکی از مهم‌ترین راهبردهای استراتژیک صندوق با هدف بهبود فرآیندهای داخلی صندوق، چابکی و تعالی سازمانی و شفافیت آغاز شد و امروز شاهد نهایی شدن این استراتژی در بخش‌های مختلف هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه «این استراتژی تحول گرایانه با ایجاد کمیته دولت الکترونیک و هوشمندسازی در صندوق طراحی و پیگیری شد»، گفت: در این کمیته نسبت به تعریف پروژه‌های بهبود و بررسی و ردیابی چگونگی تحقق برنامه‌های تحقق دولت الکترونیک و هوشمندسازی صندوق اقدام شد.

افتخاری ادامه داد: خروجی تصمیمات و اقدامات این کمیته، تعریف پروژه‌هایی در چهار حوزه «توسعه خدمات الکترونیک به بازنشستگان»، «بهبود خدمات الکترونیک به دستگاه‌های اجرایی و شاغلین»، «توسعه زیرساخت‌ها و سیستم‌های داخلی صندوق» و همچنین «توسعه ارتباطات الکترونیک با سایر سازمان‌ها و ذی‌نفعان» بود.

تعریف ۴۰ پروژه تحول دیجیتال در یک سال و نیم اخیر

وی، تعداد پروژه‌های تعریف شده در چهار حوزه‌ای که منجر به تحول دیجیتال در صندوق بازنشستگی کشوری شده را ۴۰ پروژه اعلام کرد و گفت: از این تعداد پروژه که از ابتدای سال ۹۹ تعریف شد تا به امروز، ۲۷ پروژه به بهره برداری رسیده است و ۱۳ پروژه دیگر نیز در حال نهایی شدن است.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، با بیان اینکه در حوزه «توسعه خدمات الکترونیک به بازنشستگان» ۹ پروژه تعریف شده که ۶ پروژه آن اجرایی شده است، افزود: صدور الکترونیکی گواهی کسر از حقوق بازنشستگان کشوری، راه‌اندازی درگاه خدمات الکترونیکی، نرم‌افزار صبااپ، واگذاری خدمات به دفاتر پیشخوان دولت و ایجاد حواله الکترونیکی برای دریافت هزینه‌های درمانی از جمله این پروژه‌ها هستند.

کاهش آسیب به بازنشستگان با صدور گواهی آنلاین کسر از حقوق

افتخاری تصریح کرد: تا پیش از این یکی از مشکلات و آسیب‌های جدی به بازنشستگان صدور گواهی‌های کسر از حقوق دستی از ذی حسابی‌ها و مراکز صندوق بود که به دلیل عدم امکان کنترل گواهی‌های صادره و همچنین رفت و آمدهای فراوان به ستاد و مراکز صندوق که شاید در ماه به ۳ هزار نفر نیز می‌رسید، مشکلات زیادی ایجاد کرده بود که متأسفانه زندانی شدن ۵۵ نفر از بازنشستگان پیامد همین موضوع بود.

وی ادامه داد: صدور گواهی آنلاین ضمن کاهش چشمگیر ترددها و هزینه‌های تحمیلی گذشته به بازنشستگان، صدور گواهی را نظام مند کرد؛ ضمن اینکه با تفاهم ایجاد شده تلاش کردیم تا زمینه آزادی حداقل ۳۳ نفر از عزیزان دربند فراهم شود.

افتخاری با تاکید بر اینکه «هدف و تلاش صندوق بازنشستگی کشوری ارائه تمامی خدمات در بسترهای مختلف دیجیتال و خدمات دولت الکترونیک بوده است» اظهار داشت: راه‌اندازی درگاه خدمات الکترونیک sabasrm و صبااپ که تمامی خدمات صندوق روی آنها تعریف شده است، یا مرکز تماس ۲۵۰۰ و همچنین توسعه خدمات دفاتر پیشخوان دولت مجموعه اقداماتی است که بازنشستگان خدمات خود را «در دسترس و آسان» دریافت کنند.

پروژه‌هایی برای آگاهی از آخرین وضعیت بازنشستگی شاغلان

وی در خصوص «بهبود خدمات الکترونیک به دستگاه‌های اجرایی و شاغلین» نیز گفت: در این حوزه نیز از شش پروژه تعریف شده تنها یک پروژه باقی مانده که در حال نهایی شدن است.

ایجاد سامانه استعلام سوابق شاغلین صندوق بازنشستگی کشوری، ایجاد سامانه پرداخت آنلاین کسور حق بیمه خویش فرمایان، الکترونیکی کردن تبادل داده‌های شاغلین با کلیه دستگاه‌های اجرایی، استقرار سامانه انعقاد قرارداد بیمه عمر و حوادث شاغلین دستگاه‌های اجرایی و استقرار سامانه آخرین وضعیت پرداخت غرامت بیمه عمر، پنج پروژه اجرا شده در خصوص بهبود خدمات به دستگاه‌های اجرایی و شاغلین هستند که به آگاهی بخشی و اطلاع از وضعیت بازنشستگی افراد شاغل کمک شایان توجهی خواهد کرد.

وی «توسعه زیرساخت‌ها و سیستم‌های داخلی صندوق» حوزه سوم در استراتژی تحول دیجیتال عنوان کرد و افزود: در این حوزه ۱۷ پروژه تعریف شد که تاکنون ۱۰ پروژه آن خاتمه یافته است.

توسعه و نوسازی مرکز داده صندوق بازنشستگی، استقرار سامانه دریافت و پرداخت الکترونیکی بانکی، استقرار و تکمیل سامانه یکپارچه نگهداری اطلاعات بنگاه‌ها (سیناب)، استقرار سامانه جامع املاک، پرونده‌های حقوقی و قراردادها، یکپارچگی اتوماسیون اداری بین صندوق و هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه، توسعه زیرساخت‌ها با مدیریت‌های استانی، افزایش پهنای باند خطوط میان صندوق با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، راه اندازی سامانه جامع اسناد و مدیریت دانش، استقرار و تکمیل و توسعه سامانه هوش تجاری(BI)، استقرار سامانه جامع مالی – اداری از جمله پروژه‌های به نتیجه رسیده است.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری ارائه سرویس استعلام آخرین وضعیت بیمه‌ای شاغلین کسورپرداز به سازمان‌ها و صندوق‌های مشابه، توسعه زیرساخت ارتباطی با سازمان فناوری اطلاعات، بیمه سلامت، تأمین اجتماعی، ثبت احوال و همچنین سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی را از جمله پروژه‌های اجرا شده در حوزه «توسعه ارتباطات الکترونیک با سایر سازمان‌ها و ذی‌نفعان» برشمرد.

افتخاری «طرح توسعه مرکز داده صندوق بازنشستگی»، «تاسیس مرکز اسناد تاریخی و روایت‌خانه صبا» و «سامانه دریافت و پرداخت الکترونیکی صندوق» را سه پروژه مهم و کلیدی در حوزه تحول دیجیتال و هویت سازی سازمانی عنوان کرد و گفت: در گذشته تمامی یا بسیاری از ارتباطات صندوق با سیستم بانکی به صورت دستی و فیزیکی انجام می‌شد که خود سبب ایجاد خطا و اتلاف هزینه و زمان می‌شد، با اجرای سیستم یکپارچه دریافت و پرداخت این امکان ایجاد شده در قالب یک سیستم ارتباطی مستقیم تمامی اسناد و حواله‌های مالی از زمان تنظیم تا صدور و پرداخت در مدت زمان اندک انجام شود؛ ضمن اینکه امکان مشاهده آخرین وضعیت تراکنش‌ها، حذف صدور چک و گزارش‌گیری و شفافیت مالی را نیز به همراه دارد.

کد خبر 5252611

منبع: مهر

کلیدواژه: صندوق بازنشستگی کشوری اکبر افتخاری وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی شورای شهر تهران شهرداری تهران قوه قضاییه وزارت آموزش و پرورش کمیته امداد امام خمینی هلال احمر جمهوری اسلامی ایران ویروس کرونا کیفیت هوای تهران غلامحسین محسنی اژه ای سازمان تامین اجتماعی شهر تهران سردار حسین رحیمی محسن حاجی میرزایی هوای سالم صندوق بازنشستگی کشوری دستگاه های اجرایی خدمات الکترونیک استقرار سامانه توسعه زیرساخت تحول دیجیتال آخرین وضعیت کسر از حقوق صدور گواهی تعریف شده پروژه ها تعریف شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۴۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی / مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،به دنبال تصویب پیشنهاد سازمان تأمین اجتماعی برای افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در هیات دولت، حقوق آن دسته از بازنشستگان تأمین اجتماعی که حداقل بگیر هستند، ۳۵ درصد افزایش پیدا می‌کند و در سایر سطوح مزدی، حقوق بازنشستگان ۲۲ درصد به‌اضافه رقم ثابت ماهانه ۶۹۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت.

به گزارش همشهری آنلاین، پیش‌ازاین سازمان تأمین اجتماعی از اعمال افزایش حقوق بازنشستگان خود در اردیبهشت‌ماه خبر داده بود. طبق روال معمول، این سازمان پیشنهاد خود برای افزایش حقوق بازنشستگان را به دولت ارسال می‌کند و بعد از تصویر در هیات وزیران، روی دریافتی بازنشستگان اعمال خواهد شد.

علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت، دیروز در حاشیه نشست هفتگی هیات دولت از تصویب پیشنهاد سازمان تأمین اجتماعی و وزارت کار برای افزایش حقوق مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی در هیات دولت خبر داد.

جزئیات اعلامی از سوی بهادری جهرمی برای میزان افزایش حقوق مستمری بازنشستگان حاکی از این است که پیشنهاد تأمین اجتماعی مبتنی بر مصوبه شورای عالی کار برای دستمزد سال ۱۴۰۳ کارگران بوده است.

او اظهار کرد: طبق مصوبه دولت، حقوق حداقل بگیران بازنشستگان حوزه تأمین اجتماعی ۳۵ درصد افزایش یافت و یک بازنشسته دارای همسر و یک فرزند حداقل حقوق بالای ۱۰ میلیون تومان خواهد شد. همچنین برای سایر سطوح ۲۲ درصد به‌اضافه عدد ثابت ۶۹۰ هزار تومان در هیات وزیران تصویب شد.

چندی پیش، میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد: حقوق بازنشستگان در فروردین‌ماه، بدون تغییر نسبت به سال قبل واریز شده؛ اما افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در حقوق اردیبهشت آنان اعمال می‌شود و مابه‌التفاوت حقوق فروردین آنها نیز همراه با حقوق خردادماه پرداخت خواهد شد.

به گزارش همشهری، بر اساس ماده ۱۱۱ قانون تأمین اجتماعی، افزایش حقوق ذینفعان سازمان تأمین اجتماعی اعم از مستمری‌بگیر و بازنشسته، هر سال به تصویب هیات وزیران می‌رسد، به‌نحوی‌که حداقل دریافتی مستمری‌بگیران از حداقل دستمزد مصوب همان سال کارگران کمتر نباشد.

این در حالی است که بر اساس ماده ۹۶ قانون تأمین اجتماعی، هیات مدیره این سازمان پیشنهادی برای افزایش مستمری بازنشستگان این سازمان تدوین کرده و به هیات دولت ارائه می‌کند و از آنجایی که تأکید ماده ۹۶ بر جبران هزینه‌های متورم زندگی در طول یک سال است و نرخ تورم رسمی یکی از مصادیق افزایش هزینه‌های زندگی محسوب می‌شود، باید در تعیین مستمری، نرخ تورم نیز مدنظر قرار بگیرد درحالی‌که در تعیین دستمزد کارگران لزوماً این موضوع مدنظر قرار نمی‌گیرد.

کارگران با استناد به همین ماده‌قانونی، خواستار افزایش حقوق بازنشستگان با رقمی بالاتر از مصوبه مزد هستند؛ چراکه در این ماده‌قانونی فقط دولت مکلف شده حداقل دریافتی مستمری‌بگیران از حداقل دستمزد مصوب همان سال کارگران کمتر نباشد و از آنجایی که اوضاع معیشتی بازنشستگان مساعد نیست و امکان کار بیشتر و شغل دوم برای تأمین معاش را ندارند، از دولت می‌خواهند مستمری‌ها را بیشتر افزایش دهد.

۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902061

دیگر خبرها

  • تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • پرده‌های حفاظت خورشیدی؛ راهکار پایداری ساختمان‌ها
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • آمریکا: کمک مالی به کی‌یف برای پرداخت حقوق بازنشستگی نیست
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در گیلان
  • پست فارس ظرفیت مناسبی برای توسعه تجارت الکترونیک دارد
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی / مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟